Leidinginspectie

Pipe Vision is volledig gespecialiseerd in het inspecteren van alle soorten leidingen.
Hierdoor zijn wij geheel onafhankelijk in staat om een deskundige beoordeling of advies te geven.
Pipe Vision onderscheid zich van andere inspectiebedrijven door een compleet aanbod van inspectie op meerdere vlakken.

Inspecties worden uitgevoerd voor het tarief van €175,00 per uur excl. btw.

Leidinginspectie van 20 mm tot 2 meter doorsnede, maar ook rioolonderzoek zoals stankdetectie en locatiebepalingen.
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende inspectie opdrachten. Niet alleen het uitvoeren van opleveringsinspecties maar ook voor het in kaart brengen van problemen bij calamiteiten, inspecteren van waterleidingen, gasleidingen, luchtbehandelingskanalen, duikers, technische installaties, floating roofs, constructies en alle andere situaties waar een camera ingezet kan worden.
Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee en hebben een flexibele en doorzichtige manier van werken.

Ook voor het in kaart brengen van complete rioolstelsels op bijvoorbeeld bedrijventerreinen of bij onroerend goed is één van onze specialiteiten.
Oplossen van stankproblemen door middel van nevelinspectie.
Onderzoek middels kleurstoffen en locatiebepalingen met behulp van zenders.

Behalve hoofdriolen kunt u bij ons ook terecht voor het inspecteren van huisaansluitingen. Ons mobiele Agilios inspectiesysteem doet zeker niet onder in kwaliteit voor zijn grotere broertje de robotcrawler. Echter is de kleine Agilios wel inzetbaar in de kleine leidingen en kan deze ook makkelijk door bochten en zelfs afbuigen in zij aansluitingen. uitgerust met een roterende camerakop en laserdioden voor metingen is dit op het moment de meest geavanceerde manier om huisaansluitingen te inspecteren.
Waar anderen inspecties uitvoeren met de normale axiale camera's brengen wij met de Agilios een wereld van verschil.
Haarscherpe beelden, door de roterende camerakop ontgaat ons werkelijk niets. Met een kabellengte van 90 meter is de Agilios klaar voor elke uitdaging. U krijgt de kwaliteit die u gewend bent van een rijdende inspectie maar dan uitgevoerd met een duwcamera.

Ook de allerkleinste leidingen vergeten we niet. Met het mobiele Gejos systeem voorzien van een 12 mm kleurencamerakop kunnen niet alleen keuken en badkamerafvoeren geïnspecteerd worden maar ook waterleidingen en gasleidingen.
Met een kabellengte van 40 meter uitzonderlijk geschikt voor de industrie.

Inspectie Trelleborg ridderkerk, zuurstofslangen voor hoogovenindustrieInspectie zuurstofslangen TataAxiale duwcamera in 75 mm droge blusleiding