Inspectie luchtbehandelingskanalen

Inspecteren van luchtbehandelingskanalen in alle vormen in maten kunnen wij voor u uitvoeren.
Rond, vierkant, rechthoekig het maakt onze camera's niets uit. Het enigste wat er nodig is is een toegang om de camera in het luchtbehandelingskanaal te kunnen plaatsen. Horizontale bochten en hoeken vormen vaak geen belemmering. Verticale bochten kunnen echter alleen geinspecteerd worden met het mobiele Agilios inspectiesysteem.
Ook langere te inspecteren afstanden zijn geen probleem, evenals de bereikbaarheid van de kanalen. Onze inspectiebus is uitgerust met minimaal 400 meter aan kabel tussen de robotcrawler en de inspectiebus. Hierdoor is het mogelijk om inspecties binnenin fabrieksgebouwen uit te voeren of op grote hoogte. Diameters van heel klein tot over een meter doorsnede, het is geen enkel probleem.
Led verlichting en de mogelijkheden om in te zomen op datgene wat in kaart gebracht moet worden zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke inspectie.
uiteraard worden alle beelden digitaal vastgelegd en na afloop aan u overhandigd.

Inspectie ter controle van vervuiling of aanwezigheid van obstakels, controleren van de werking van kleppen en afsluiters, noem het maar op.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@rioolinspectie.nl