Servicebus

Ook voor onze servicebus hebben wij gekozen voor enkel het beste.
Een mercedes Benz Vito 119 Bluetec met zuinige en milieuvriendelijke euro6 motor volledig ingericht met alle benodigde apparatuur en een hogedrukmachine met afstandsbediening.

Standaard is deze servicewagen uitgerust met een Rioned CityJet hogedrukmachine met een capaciteit van 250 Bar bij 60 liter water per minuut.
De hogedruk wordt bediend middels E-control en afstandsbediening, is voorzien van 100 meter hogedrukslang, een venturi om oppervlaktewater aan te zuigen en een eigen watervoorraad van 600 liter.
Diverse spuit en freeskoppen zorgen dat alle reinigings en ontstoppingswerken moeiteloos kunnen worden uitgevoerd.

Uiteraard ontbreken ook de camerasystemen niet in deze servicewagen. Het mobiele Agilios inspectiesysteem en de GeJos minicamera zorgen ervoor dat alle leidingen tussen de 25 en 315 mm perfect in beeld gebracht kunnen worden.

Mechanische verenmachines zijn aanwezig voor de lokaties waar niet met hogedruk gewerkt kan worden.
De Allround machine is speciaal voor toilet en standleidingen, en de kleinere FlexMatic is uiterst geschikt voor afvoeren van keuken, badkamer en cv-ketel. Uiteraard zijn hiervoor ook speciale freeskoppen in alle diameters aanwezig.

De RioTrack sonde en ontvanger zorgen dat ondergrondse leidingen feilloos gedetecteerd kunnen worden. De bovengrondse ontvanger traceert nauwkeurig de locatie van de sonde in de camerakop of spuitkop.

Voor het opsporen van stankproblemen isde nevelmachine RioSteam de oplossing. Hierbij wordt rook in het stelsel geblazen waardoor deze zichtbaar wordt op de plaatsen waar het niet goed functioneerd.

Een 3000 watt Victron omvormer zorgt voor de "On Board" stroomvoorziening met een perfekt zuivere sinus voor gebruik met de zeer gevoelige inspectie apparatuur.

Een ingebouwde ladenkast is de opbergplek voor alle kleine gereedschappen, spuitkoppen, materialen en kleurstoffen.

Veilig werken met gereedschap op 18V accu zoals klopboormachine en haakse slijper.

Waterstofzuiger, afzetmateriaal, straatenmakers en graafgereedschap maken de bus compleet.